Atenție când mâncați pește! Aproape toate tipurile de pește conțin un vierme periculos

Viermi macrou

Conținutul

  viermi macrou

  Nu am mai făcut nici un grătar, ne-a pierit tot cheful. Azi dimineaţă am sunat la protecţia consumatorilor, care m-a direcţionat către Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru siguranţa Viermi macrou DSVSA viermi macrou că ei au laborator acreditat pentru verificarea de probe", ne-a spus Silviu Cîmpianu.

  viermi macrou

  Acesta mărturiseşte că la DSVSA nu a fost luat foarte în serios de viermi macrou de acolo în primă fază, care i-a spus că  trebuie să plătească pentru verificarea probelor. A ales să facă o sesizare, pentru care a primit număr de înregistrare, iar după ce a spus că va merge la presă să relateze că instituţiile statului nu se implică viermi macrou apărarea drepturilor consumatorilor, în cursul după-amiezii o echipă de medici veterinari şi inspectori a mers la Boloteşti.

  viermi macrou mărimea oului de vierme

  Acolo au fost preluate proba pentru verificări de laborator. Totodată, inspectorii DSVSA au mers şi la magazinul de unde localnicul a cumpărat peştele şi a retras de la comercializare aproape două kilograme de peşte, adică ce mai rămăsese pe stoc.

  Un localnic din comuna vrânceană Boloteşti, Silviu Cîmpianu, a mers la viermi macrou din localitate de unde îşi face frecvent cumpărăturile şi a cerut vânzătoarei trei peşti macro congelat.

  viermi macrou

  Azi dimineaţă am sunat la protecţia consumatorilor, care m-a viermi macrou către Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru siguranţa Alimentelor DSVSA pentru că ei au laborator acreditat pentru verificarea de probe", a spus Silviu Cîmpianu. Totodată, inspectorii DSVSA au mers şi la magazinul de unde localnicul a cumpărat peştele şi a retras de la comercializare aproape două kilograme de peşte, adică ce mai rămăsese pe stoc, scrie ziarul Adevarul.