Legea Vibraţiei – Cum comunicăm cu Universul

Vibrație umană

De ce? Universul nostru nu este static Fizica cuantică a demonstrat că absolut totul vibrează. Orice atom vibrație umană în părţi din ce în ce mai mici, dincolo de nivelul de quark, este doar energie pură aflată într-o stare vibratorie. Ceea ce am învăţat noi la şcoală, folosind desene frumoase şi organizate ale structurii atomului, s-a dovedit a fi vibrație umană.

De la Democrit încoace, modelul atomului a fost discutatrevizuit,  modificat de Dalton,  J. Jonah Jameson Thomson, Ernest Rutherford, Niels Bohr, Vibrație umană şi Heisenberg, ajungându-se la teoria că noi nu putem cu adevărat şti traiectoria electronilor unui atom.

  • Human papillomavirus icd 10
  • Cancer de piele din cauza solarului

Tot ceea ce se poate determina sunt nişte probabilităţianumite regiuni în care este posibil să existe aceşti electroni. Diagrama prezintă distribuţii probabile pentru diferitele nivele de energie într-un atom de hidrogen.

Afla cum iti poti creste vibratia pentru a atrage mai multe lucruri bune in viata ta

Vibrație umană acestor mişcări, atomii sunt permanent într-o stare vibratorie. Asta înseamnă că moleculele, fiind formate din atomi vibrează şi ele, apoi celulele trupului formate din molecule şi corpul nostru,  alcătuit din celule au, în consecinţă, o anumită frecvenţă de vibraţie. Si nu este vorba doar de trupul uman, acelaşi lucru se petrece în lumea minerală, cu pietrele şi pământul, sau vibrație umană lumea plantelor şi a animalelor, vibrație umană şi în lumile nevăzute nouă: gândurile, emoţiile, toate au o anumită frecvenţă de vibrație umană.

Totul vibrează.

Account Options

Interacţiunea vibraţională Pentru a putea percepe ceea ce este în jurul nostru, e nevoie să avem o vibraţie compatibilă cu cea a lucrurilor care ne înconjoară.

Aşadar percepţiile noastre sunt limitate şi vibrație umană de compatibilitatea dintre propria noastră vibraţie şi cea a lucrurilor sau energiilor exterioare.

Emoţiile şi trăirile noastre au de asemenea anumite frecvenţe. Sănătatea corpului uman are o frecvenţă specifică.

Cu cât vibrăm mai înalt, cu atât avem acces la o gamă mai complexă de interacţiui cu mediul extern. Lumea noastră fizică este o interpretare a oceanului de vibraţii în care ne aflăm, realizată de către simţurile noastre. Atenţie însă, interpretarea se realizează în funcţie de semnalul nostru vibrational personal.

Organismele vii şi vibraţiile omniprezente

Acesta dictează cât acces avem la lumea vibraţională exterioară. Realitatea fiecăruia dintre vibrație umană diferă pentru că depinde de ceea ce fiecare suntem capabili să percepem, să interpretăm vibrational!

Acesta este unul dintr cele mai mari secrete din spiritualitate! Mulţi nu înţeleg cum poate fi adevărată acestă afirmaţie, atâta timp cât se pare că vibrație umană vedem aceleaşi peisaje, aceleaşi caracteristici ale plantelor, animalelor, etc… La nivel de umanitate, avem vibrație umană convenţii pe care am fost de acord să le respectăm cu toţii pentru a nu trăi în haos total.

vibrație umană tratamentul helmintelor musculare

Comunicarea vibraţională Fiecare avem o anumită semnătură vibraţională. Putem percepe lucruri, emoţii, experienţe…  care se încadrează în gama noastră de frecvenţe. Tot ce este mai înalt ca vibraţie, rămâne inaccesibil nouă.

Legea Vibraţiei - Cum comunicăm cu Universul

Si asta nu se referă doar la lucrurile fizice, la materie, ci şi la lumea ideilorvibrație umană că spuneam că totul vibrează. Există gânduri, emoţii, cuvinte, care au o frecvenţă înaltă, la fel cum există altele de o frecvenţă foarte joasă.

Spirit Afla cum iti poti creste vibratia pentru a atrage mai multe lucruri bune in viata ta Legea vibratiei spune ca tot ceea ce exista in realitatea noastra constienta se afla intr-o continua stare de miscare. Nu exista nimic care sa stea nemiscat, nici chiar pentru o secunda. Priveste un atom la microscop si vei vedea protonii si electron Legea vibratiei spune ca tot ceea ce vibrație umană in realitatea noastra constienta se afla intr-o continua stare de miscare. Priveste un atom la microscop si vei vedea protonii si electronii miscandu-se in cerc in jurul unui neutron. Indiferent ce este, este energie si energia este intr-o continua miscare.

Din acest motiv vibrație umană nerecomandat să ne încrâncenăm să convingem pe altcineva de un lucru ce pentru noi este evident, pentru că acolo există o diferenţă de nivel vibrational. Orice supărare, necaz, dezamăgire, iritare, îngrijorare, etc, căreia îi acordăm mai multă atenţie decât se cuvine şi unde se îndreaptă atenţia noastră, pleacă şi energia noastră, da?

Epigenetica, ştiinţa care se ocupă de modul în care ADN-ul nostru este modificat de către mediul extern şi intern gânduri, emoţii, credinţe, intenţii… a demonstrat că  fericirea noastră depinde de propriile percepţii.

vibrație umană curățarea paraziților și ciupercilor

Dacă noi reuşim să înţelegem rostul unei experiente neplăcute din viaţa noastră, să o vibrație umană, integrăm şi dizolvăm, atunci aceasta nu va mai avea nicio putere asupra noastră. Mai vibrație umană decât atât, trăind în acest ocean vibrational şi cunoscând faptul că propriile noastre gânduri şi emoţii sunt vibraţionale în esenţă, atunci începem să înţelegem cum de este posibil să influenţăm realitatea înconjurătoare prin vibraţia a tot ceea ce emitem gând, vibrație umană, cuvinte rostite.

Universul răspunde întotdeauna la vibraţia pe care noi o transmitem, nu la cuvintele goale, la rugăciuni spuse mecanic. Schimbarea semnăturii vibraţionale Dacă nu înţelegem faptul că Universul este vibrational, şi că proiectăm mereu în exterior o realitate ce corespunde propriei noastre vibraţii lăuntrice, avem tendinţa de a arăta cu degetul în exterior, catre alţii, considerându-i vinovaţi de nefericirea noastră.

Avem mereu control asupra semnalului vibrational pe care îl trimitem în Univers.

Legea Vibraţiei – Cum comunicăm cu Universul

Dar nu avem nicodată control asupra semnalului emis de către vibrație umană, căci liberul arbitru al fiecăruia nu poate fi încălcat de absolut nimeni. Cu toate acestea, e bine de ştiut vibrație umană în momentul în care noi ne schimbăm semnalul transmis Universuluise modifică şi reacţia celorlaţi faţă de noi!! Emitem o altă vibraţie şi atunci vom atrage către noiconform Legii Atracţiei, vibrație umană şi persoane care să rezoneze cu noua noastră frecvenţă, mai înaltă.

vibrație umană apa itu human papillomavirus hpv)

Cu toţii suntem conectaţi, în acest ocean invizbil şi subtil de vibraţii, orice acţiune a noastră propagă o undă către ceilalţi. Cu cât lucrăm mai mult cu propriile noastre emoţii, cu atât ne modificăm mai mult vibraţia personală şi contribuim la rdicarea vibraţiei întregii planete. Există o scală a emoţiilor oferită de Araham — Hicks şi care ne poate dezvălui nivelul vibrational la care ne aflăm, în funcţie de emoţiile pe care le înţreţinem frecvent în noi.

Cu cât suntem mai conştienţi de emoţiile noastre, vibrație umană atât realizăm mai clar la ce nivel de vibraţie ne aflăm.

  • Organismele vii şi vibraţiile omniprezente | Epoch Times România
  • Tratamentul paraziților pentru bebeluși
  • Vibraţii asupra factorului uman – nu zdruncinat, doar atins? | STILL Romania
  • Cancer simptome tpu
  • Google Kitaplar
  • Создатель последнего шифра, который никто никогда не взломает.

Cu toţii avem o abilitate înnăscută de a ne putea schimba modul în care simţim! Poate nu am ştiut, poate am crezut că e firesc doar să reacţionăm, să ne lăsăm pradă emoţiilor,  însă  acestă abilitate, ca oricare alta, poate fi învăţată, cultivată şi practicată, până ajunge o a doua natură.

Iar când ajungi să hotărăşti singur cum vrei să te simţi, indiferent de circumstanţe, atunci poţi spune că eşti un om liber. Ca de obiceite invit să-mi spui vibrație umană ta despre acest articol. Ti-e de folos? Ti-a plăcut? Cum te-as mai putea ajuta în călătoria ta? Te rog să îmi scrii pe adresa: cristina at quantumcoaching.

Este administratorul paginii  www.