Romoxibendazol 20 comprimate

Romoxibendazol antihelmintic

Cu doar 9,49 lei puteti deparazita un porc de kg si puteti consuma o carne sigura din punct de vedere sanitar veterinar. Timpul de asteptare pentru carne este de doar 10 zile de la ultimul tratament.

Administrat pe cale orală, se absoarbe rapid şi difuzează în toate organele şi ţesuturile producând liza endoparaziţilor, indiferent de localizarea lor tub digestiv, aparat respirator, diverse ţesuturi. Este activ faţă de nematode inclusiv Trichinella spp. Toxicitatea produsului este relativ scăzută. Dozele recomandate nu au efect teratogen şi nici embriotoxic. Se va estima corect greutatea animalelor, pentru a evita supradozările şi subdozările.

Inca mai aveti timp! Va asteptam!

romoxibendazol antihelmintic detoxifiere slabire acasa

Nu cumpăraţi carne de porc, produse sau preparate obţinute din aceasta, de la persoane neautorizate pentru această activitate, precum şi din locuri sau spaţii neautorizate şi nesupravegheate sanitar veterinar; Romoxibendazol antihelmintic cumpăraţi carne proaspătă decât din unităţi autorizate, care, prin programul de control implementat de către inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, garantează că aceasta provine din abatoare aprobate, unde este asigurată asistenţa sanitară veterinară permanentă.

Sacrificarea porcului şi consumarea acestuia în familie, fără controlul sanitar veterinar al stării de sănătate a animalului şi a salubrităţii cărnii obţinute, poate avea consecinţe grave. Dacă porcul este bolnav de trichineloză, cei care au consumat carnea infestată se vor îmbolnăvi şi vor fi supuşi romoxibendazol antihelmintic tratament pentru o perioadă relativ lungă, existând posibilitatea apariţiei unor complicaţii şi reacţii adverse.

Equine helminth parasites epidemiolgy, diagnostics, anthelmintic resistance, and disease Martin

Dacă porcul are o altă boală infecţioasă riscaţi ca vânzându-l, sau oferind carne sau produse romoxibendazol antihelmintic de la acesta rudelor sau vecinilor, să le îmbolnăviţi şi acestora porcii din propriile gospodării. Solicitaţi vizita medicului veterinar înainte de sacrificarea porcului, pentru că romoxibendazol antihelmintic va: romoxibendazol antihelmintic verifica starea de sănătate a animalului înainte de romoxibendazol antihelmintic - da sfaturi utile privind probele ce trebuie luate la sacrificare şi analizele ce trebuie făcute pentru a vă garanta propria romoxibendazol antihelmintic sănătate; - asoma porcul înaintea sacrificării, pentru a scuti animalul de suferinţă şi pentru a obţine o carne de calitate romoxibendazol antihelmintic cu un gust mai bun; - în situaţia în care medicul veterinar constată că porcul dumneavoastră este bolnav, nu riscaţi vânzarea, sacrificarea şi consumul cărnii.

Ascardioza este o parazitoză foarte răspândită la suine, produsă de viermele rotund Ascaris Lumbricoides, cunoscută sub denumirea populară limbricii porcului, viermi care sunt foarte asemănători cu cei care afectează şi omul, dar care nu sunt antropozoonoze boala nu se transmite de la animal la om.

Veţi fi despăgubit de stat la valoarea de piaţă a animalului Nu consumaţi carnea şi nu o preparaţi, până nu este expertizată de medicul veterinar pentru depistarea larvelor de Trichinella spp. Recomandarea este valabilă şi pentru romoxibendazol antihelmintic obţinută de la porcii mistreţi.

romoxibendazol antihelmintic virus hpv yang berbahaya

Este interzisă vânzarea porcilor vii, fără control sanitar veterinar, la "samsari", sau în alte locuri neaprobate sanitar veterinar! English UK.

romoxibendazol antihelmintic