Dăunător mic cu efect mare

Porumb nematod, Caracteristici Nemagold

Alegeți o recoltă.

terapia del papilloma virus nell uomo

RZ Sfeclă de zahăr, soiuri sensibile În cultivarea soiurilor de Sfeclă porumb nematod zahăr susceptibile, este posibilă o creștere mare a populației de nematode de chisturi de sfeclă. Pentru zonele cu prevalență confirmată de nematode și pentru zonele suspectate, selectați un soi tolerant la nematode.

enterobius vermicularis hembra y macho de unde viermele in mar

Aceste soiuri tolerează infestarea cu nematode chist de sfeclă. Proliferarea nematodelor porumb nematod clar mai mică decât la soiurile sensibile. Cereale Cartof Porumb nematod de iarnă Rapita, ca plantă cruciferă, este o plantă gazdă pentru nematode din semințe de sfeclă.

squamous papilloma of lip

Dacă integrați rapița în rotația culturilor de sfeclă, ar trebui să fiți conștienți în special de rapița porumb nematod și să o controlați prompt. Pentru a evita proliferarea nematozilor, calculați timpul optim pentru controlul acestora folosind suma de căldură.

Răpită voluntară - controlată în timp util Răpită voluntară - nu este controlată Răpita voluntară oferă oportunități bune pentru proliferarea nematodei chistului de sfeclă.

porumb nematod dysbiosis from fiction to function

Prin urmare, controlul la timp al rapiței voluntare este deosebit de important. Pentru a evita proliferarea nematozilor, puteți calcula timpul optim pentru controlul acestora folosind suma de căldură.

Nematodes in Corn - Tamra Jackson-Ziems - June 10, 2016