Cum a început Cheloo ispășirea pedepsei prin muncă în folosul comunității

Negativ cheloo.

Cheloo e un redus mintal miercuri, 30 martie Ascultam paraziții în clasa a 6-a și mi se păreau super cool și dacă ești clasa a negativ cheloo sau apropiat ca vârstă mintală ți-i recomand în continuare. Chiar sunt negativ cheloo. Dacă nu ești, îți dai seama că meh, ca negativ sunt ceva derivat wu-tang simpluț și ca versuri, una din două chestii: 1. Caterincă vulgară destul de distractivă dar care, la fel ca orice banc, nu mai prezintă interes după prima ascultare decât dacă suferi de un retard.

George Țintă revine pe scena de la iUmor cu un număr senzațional de stand-up mâine negativ cheloo, de lala Antena 1. Iar pentru a-şi da seama dacã stilul sãu va fi negativ cheloo, domnul Ţintã îşi va face apariţia cu o şapcã şi o pereche de ochelari de soare.

negativ cheloo

Doar Mihai Bendeac și-a dat seama că în fața negativ cheloo este fostul finalist din sezonul șase al show-ului și chiar și așa a fost cucerit de glumele acestuia, așa că l-a rugat să mai spună și altele, negativ cheloo orice preț: "Dacă mai ai și alte glume pregătite, te rugăm să mai spui!

Pentru sufletul nostru, te rog.

Mai multe detalii aici.

Sunt în stare să fac orice, plătesc, stau și în cap. Cred că a fost cel mai bun număr de până acum din acest sezon".

negativ cheloo

Cheloo a declarat că este fanul lui și că și-l dorește direct în finala iUmor! Îmi place umorul morbid, agresiv, șocant, cum ar veni George Țintă a fost personajul negativ din stand-up.

medicamento para oxiuros

Sper să ajungă direct în finală! Pentru mine acesta este cel mai interesant număr de stand-up de la iUmor din sezonul 1 până în sezonul 7", a spus la sfârșitul momentului juratul.

13. KEPA - Ramai Dator (VIDEOCLIP OFICIAL)

negativ cheloo Ce moment le-a pregãtit acesta juraţilor, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie iUmor, mâine searã, de lala Antena 1. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia "iUmor", va fi anunţat în cadrul Observatorului orei de luni.