Cum acționează ciupercile?

Ciuperci hpv, Reishi – Ciuperca nemuririi (Ganoderma Lucidum)

Conținutul

  Potrivit doctorului Judith A.

  papilloma palpebrale terapia papillomavirus homme arbre

  Smith, cercetător la Universitatea din Texas, compusul activ corelat de hexoză AHCC poate să și stopeze creșterea tumorilor. Aproape toate cazurile de cancer de col uterin ciuperci hpv cauzate de HPV. Vaccinurile  precum Gardasil și Ceravix s-au dovedit extrem de eficiente în prevenirea infecției, ciuperci hpv acestea protejează doar împotriva anumitor tulpini ale virusului.

  ciuperci hpv medicament pentru viermi gv cu

  Noul studiu care a fost prezentat la Reuniunea anuală a Societății de Ginecologie și Ciuperci hpv de la Tampa, Florida arată că AHCC poate să oprească infecția atat in vitro tehnica de a executa un anumit experiment într-un mediu controlat în afara unui organism viu, de exemplu, într-o eprubetă și in vivo experimentele realizate într-un organ, sau pe un țesut al unui organism viu.

  Mai întâi, dr. Smith și colegii săi au testat compusul în culturi de celule izolate provenite de la paciente cu cancer de col uterin.

  ciuperci hpv

  Apoi au tratat un șoarece de laborator cu HPV cu un supliment derivat din extractul de ciuperci. În ambele experimente, AHCC a demonstrat că poate eradica virusul în  90 de zile.

  Despre cancerul de col uterin România prezintă cea mai mare incidenţă şi mortalitate ciuperci hpv cancerului ciuperci hpv col uterin, din  Uniunea Europeană, 3 femei fiind diagnosticate anual cu această boală iar 2 mor în fiecare an în ţara noastră, datorită acestui tip de cancer.

  ciuperci hpv papilloma uomo lingua

  În prezent, este pe deplin acceptat faptul că aceasta boală este cauzată de infecţia persistentă cu genotipurile HPV de risc crescut şi în special HPV16 şi