Top 5 cei mai periculosi virusi pentru PC-uri | asspub.ro

Virusi periculosi

Cercetătorii au demonstrat că în urma încălzirii globale a început să se topească gheața Cercului Arctic, iar aici s-au conservat unii dintre cei mai periculoși viruși din istorie.

TOP 10 VIRUSI PENTRU CALCULATOR

Schimbările climatice topesc permafrostul — un strat de sol înghețat permanent, iar virușii și bacteriile antice se trezesc la viață. Dacă situația va continua, oamenii se pot lovi din nou de boli care virusi periculosi decimat populația globului în trecut, transmite www.

virusi periculosi gaura de frunze helminthosporium

În condiții normale, straturile superficiale de permafrost, cu o adâncime de până la 50 de centimetri, se topesc în fiecare vară, însă acum încălzirea globală expune treptat straturile mai vechi, asta însemnând că topirea gheții ar putea deschide o cutie de boli a Pandorei. Virușii patogeni care pot infecta virusi periculosi virusi periculosi animale ar putea fi conservați în straturi vechi de permafrost și gheață, virusi periculosi unele care au provocat epidemii globale în trecut.

tratamentul paraziților cu tablete

Numai la începutul secolului XX, peste un milion de reni au murit de antrax. Jean-Michel Claverie, biolog la Universitatea Aix-Marseille din Franța, a analizat microbii din permafrost și spune că a găsit multe specii foarte periculoase pentru oameni. Potrivit cercetătorilor, faptul că ar putea exista o continuitate a infecțiilor între oamenii virusi periculosi și cei moderni este un lucru fascinant și totodată îngrijorător.

virusi periculosi papillomavirus on hands