Sonya Glamour Showcase


Truse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Sonya Glamour Showcase


Sonya Glamour Showcase - Cod 9600

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Sonya Glamour Showcase

Sonya Glamour ShowcaseColectia de machiaj Sonya Glamour Showcase constituie o inegalabilatrusa care cuprinde tot ce este necesar pentru un "beauty business" de succes, in cadrul unui salon de infrumusetare sau la domiciliu. Trusa profesionala - perfecta pentru demonstratiile de machiaj Sonya Beauty Clinic, in cadrul carora impartasim tuturor celor interesati diverse procedee pentru a arata minunat, pentru a ne simti mai bine, contine tot ceea ce este necesar pentru a promova si prezenta cu succes Sonya Colour Collection.

Trusa contine:

* 5 corectoare anticearcan;
* 12 nuante de fond de ten;
* 3 nuante de pudra compacta;
* 11 farduri de obraz;
* 5 creioane pentru conturul ochilor;
* 24 farduri pentru pleoape;
* 2 mascara;
* 1 gel fixator pentru sprancene;
* 6 creioane pentru conturul buzelor;
* 14 rujuri;
* setul celor 6 pensule pentru machiaj.

Pret: 450 Euro (TVA inclus)

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera


Produse Aloe vera