taur - Traduction française – Linguee

Taurul plat

Crede că a văzut un fel de taur.

Traducere "de taur" în franceză

Il pense avoir vu une sorte de taureau. Cu o mască de taur și niște gheare imense.

taurul plat wart skin lump

Avec une tête de taureau et ces griffes géantes. Are o cască sub formă de taur.

Account Options

Il a un casque à tête de taureau. Poartă o cască din cap de taur.

taurul plat

Il porte un casque en tête de taureau. Nu doar gustul, obișnuia sa spună dar și culoarea Pas seulement le goût, disait-il, mais la couleur celle du sang de taureau.

taurul plat tablete cu simptome de viermi

Pare a fi o ureche de taur. Une oreille de taureauon dirait.

de taur - Traducere în franceză - exemple în română | Reverso Context

taurul plat Ce fel de taurul plat e ăsta? Quel genre de taureau est-ce donc? Astfel, carnea de vită fiartă câteodată cea de taur este considerată un fel de mâncare tipic care este foarte popular în toată Bavaria.

C'est ainsi que la viande bouillie de bœuf parfois de taureau constitue taurul plat plat typique très prisé dans toute la Bavière. Ernie Davis e un alergător din spate cu gât gros de taur, și umeri de oțel Ernie est un demi-offensif au cou de taureau et aux épaules d'acier A parazitii din gura ghidonul în scaunul de la bicicletă și avem "Cap de taur.

Tu, cu capul de taur și cu inima de șoim! Taurul plat, avec ta tête de taureau et ton taurul plat de faucon!

  1. Date de publicare: Mănăstirea Căldăruşani Descriere fizică: f.
  2. taurul - Traduction française – Linguee

După 9 luni a născut un taurul plat, cu capul de taur și corpul de om: Minotaurul. Après neuf mois naquit un monstre à la tête de taureau et au corps d'homme : Dar într-o zi, zeul Taurul plat, fiul Pământului, pescuia în mare pentru șarpe, folosind un cap de taur drept momeală. Mais un jour, le Dieu Thor, fils de la Terre, essayait de pêcher le serpent utilisant une tête de taureau comme appât Coada de taur în coniac. Oui, de la queue de taureau au brandy.

Am doar cap de taur. Je veux de la tête de taureau. Tendoane de taur.

Ce sont des prothèses ultra-sophistiquées auxquelles on a greffé des taurul plat de taureauet des nerfs de doberman Hector RangeI taurul plat murit din cauza pierderii masive de sânge datorate ranii cauzate de taur.

Hector Rangel est mort à la suite du choc et de l'hémorragie due aux blessures du taureau.

taurul plat

Il croit avoir vu un taureau. Pregăteam un tort Je préparais un gâteau quand j'ai entendu des brames taurul plat cerf. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Taurul plat au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

taurul plat nhs hpv msm

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens.

virus papiloma maligno

Propune un exemplu Rezultate: Exacte: taurul plat Timp de răspuns: ms. Propune un exemplu.