Forever Gin-Chia


Suplimente nutritive Forever Living Products

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Forever Gin-Chia

Forever Gin-Chia

Forever Gin-Chia

Doua plante medicinale stravechi: chia aurie (Salvia columbariae) din vest si ginseng din est, combinate pentru a crea un miracol modern - Forever Gin-Chia. Permiteti acestei combinatii de plante eficiente sa restituie organismului ceea ce pierde prin stilul de viata agitat!
Chia aurie sau "jalesul nord-american" a fost utilizat de indienii din sud-vestul SUA la începutul secolului trecut, pentru proprietatea de a mentine echilibrul de sanatate. Dintre toate semintele, cele de chia contin cel mai mare procent de acizi gras polinesaturati, acid alfa-linolenic si linoleic (cca 83,2%). Este o sursa importanta de acizi omega-3, antioxidanti si fibre vegetale. Chia contine mai multe proteine decât cerealele. Comparati continutul de 19-23% al semintelor de chia cu cel al grâului (14%), porumbului (14%), orezului (8,5%), ovazului (15,3%) si orzului (9,2%). Si, spre deosebire de acestea, este o proteina completa, ceea ce înseamna ca aminoacizii esentiali se gasesc într-un raport echilibrat. Este un antioxidant puternic.
Ginseng este un tonic legendar, ce-si merita denumirea de "rege al tonicelor". Contine 11 saponine care îl fac un adaptogen (compus care-si adapteaza efectele în functie de necesitatile organismului). Ginseng este, de asemenea, un antioxidant puternic.
Aceste doua produse vegetale contin vitaminele A, B1, B2, C si D, plus tiamina, riboflavina, calciu, fier, sodiu, potasiu, ardei iute, zinc, cupru, magneziu si mangan. Combinate, ele cresc vitalitatea si rezistenta organismului si au efect benefic asupra circulatiei.

Mod de prezentare:

- 100 tablete.

Mod de administrare:

- A se consuma câte o tableta de trei ori pe zi.

Reducere 15%

  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Reducerile de pret nu se opresc la 15%, ele putand trece de 30%;
  • Fara costuri;
  • Fara obligatii;
  • Puteti face comenzi on-line 24/24;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera


Produse Aloe vera