Forever Arctic Sea Omega 3


Suplimente nutritive Forever Living Products

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Arctic Sea Omega 3

Arctic Sea Omega 3

Forever Arctic-Sea Omega 3

Un set de nutritivi vitali, necesari unui organism sanatos, sunt acizii grasi. Au mai multe functii, inclusiv aceea de constructie a membranelor celulare. Organismul îi foloseste, de asemenea, la constituirea tesutului adipos sau subcutanat, necesar în cantitati adecvate pentru a acoperi si proteja organele interne si a ne proteja de temperaturi scazute. Dar nu toti acizii grasi sunt benefici. Cercetarile stiintifice pun pe seama consumului de acizi grasi saturati, prezenti preponderent în grasimile animale.

Trigliceridele sunt o sursa importanta de grasimi care circula prin sange, acestea fiind necesare producerii energiei din corpul nostru.

In urma unor cercetari clinice indelungate, acizii grasi Omega-3 care se gasesc in pestele de apa rece de mare adancime, pot oferi numeroase efecte benefice sanatatii.

Omega-3, un grup de acizi grasi polinesaturati, sunt esentiali deoarece nu pot fi produsi de catre organism si ca urmare trebuie introdusi in organism prin alimente. Cei mai importanti dintre acestia sunt acidul eicosapentanoic EPA si acidul decosahexanoic DHA.

Cu circa 30 de ani in urma, unii cercetatori au dovedit rolul unor acizi grasi nesaturati care se gasesc in masline, cunoscuti sub numele de Omega-9. Acestia sunt de preferat in locul grasimilor animale saturate.

Cercetari stiintifice demonstreaza ca, daca acizii grasi nesaturati Omega-3 si Omega-9 sunt consumati in locul grasimilor saturate, are loc o scadere semnificativa a grasimilor din sange. Forever Living Products a formulat un supliment nutritiv de calitate superioara pe baza celor mai recente cercetari în domeniul nutritiei. Combinand acizii Omega-3 si Omega-9, produsul ofera un supliment nutritiv sigur si echilibrat. Forever Arctic-Sea Super Omega-3 este o descoperire stiintifica deosebita în domeniul nutritivelor echilibrate, ce contine atat ulei vegetal, cat si de peste, obtinand beneficii din fiecare.

Fiecare capsula contine 225 mg EPA (acid docosahexanoic(acid gras omega-3)) si cate 150 mg DHA (- acid docosahexanoic(acid gras omega-3)) si acid oleic, compusi deficitari în majoritatea dietelor din tarile vestice.

Mod de prezentare:

- 60 capsule gelatinoase moi

Mod de administrare:

- Pentru adulti, 2-3 capsule pe zi in timpul meselor.

Reducere 15%

  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Reducerile de pret nu se opresc la 15%, ele putand trece de 30%;
  • Fara costuri;
  • Fara obligatii;
  • Puteti face comenzi on-line 24/24;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera


Produse Aloe vera