Forever Arctic Sea Omega 3


Suplimente nutritive Forever Living Products
Aloe Vera Afacerea FLP

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Pret distribuitor

Pret distribuitor

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Produse Forever noi

Produse Forever noi

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

 

Arctic Sea Omega 3


Arctic Sea Omega 3 - Cod 039

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Arctic Sea Omega 3

Forever Arctic-Sea Omega 3Forever Arctic Sea Omega 3. Un set de nutritivi vitali, necesari unui organism sanatos, sunt acizii grasi. Au mai multe functii, inclusiv aceea de constructie a membranelor celulare. Organismul îi foloseste, de asemenea, la constituirea tesutului adipos sau subcutanat, necesar în cantitati adecvate pentru a acoperi si proteja organele interne si a ne proteja de temperaturi scazute. Dar nu toti acizii grasi sunt benefici. Cercetarile stiintifice pun pe seama consumului de acizi grasi saturati, prezenti preponderent în grasimile animale, nivelul ridicat de colesterol si riscul crescut de infarct miocardic; acizii nesaturati din uleiuri vegetale nu au acest efect.

In urma a peste 20 ani de cercetari, s-a demonstrat ca o serie de boli ale lumii civilizate, precum cardiopatiile, diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala si cancerul, au o incidenta mult mai redusa la pescarii japonezi si la eschimosi. Aceste observatii i-au determinat pe nutritionisti firmei Forever Living Products sa conceapa Forever Arctic-Sea Omega-3 obtinut din ulei de peste marin si ulei de masline, care normalizeaza metabolismul pidic.

Ficatul produce 80 % din colesterolul din corp. O productie excesiva de colesterol sau un consum excesiv de alimente care contin colesterol, pot cauza cresterea de colesterol in sange. Trigliceridele sunt o sursa importanta de grasimi care circula prin sange, acestea fiind necesare producerii energiei din corpul nostru. Atunci cand in sange se gasesc cantitati prea mari de colesterol si trigliceride, acestea se pot depune pe peretii arterelor si pot limita sau chiar bloca circulatia sangelui. Sanatatea inimii, a sistemului cardiovascular si functionarea altor organe, depinde de circulatia obstructionata sau libera a sangelui care transporta oxigenul si elementele nutritive la acestea, indepartand elementele daunatoare.

In urma unor cercetari clinice indelungate, acizii grasi Omega-3 care se gasesc in pestele de apa rece de mare adancime, pot oferi numeroase efecte benefice sanatatii. Faptul ca pescarii eschimosi si japonezi, prezinta o incidenta mult mai mica de boli cardiovasculare (hipertensiune arteriala, diabet si cancer), se poate explica prin consumul de acizi grasi nesaturati Omega - 3. Lipsa acestora poate duce la boli oculare, slabiciune musculara, probleme dermatologice, furnicaturi in brate si picioare, cat si la schimbari de comportament.

Omega-3, un grup de acizi grasi polinesaturati, sunt esentiali deoarece nu pot fi produsi de catre organism si ca urmare trebuie introdusi in organism prin alimente. Cei mai importanti dintre acestia sunt acidul eicosapentanoic EPA, acidul decosahexanoic DHA, care pot oferi protectie impotriva bolilor cardiovasculare in mai multe moduri:

  • prin scaderea nivelului de colesteroli totali, prin diminuarea raportului colesterol -HDL care ajuta la prevenirea depunerii colesterolului pe peretii arterelor;
  • prin scaderea nivelului trigliceridelor, facand ca hematiile (globulele rosii) sa fie mai putin rigide si mai flexibile, ceea ce le permite sa circule cu mai multa usurinta in sistemul circulator;
  • prin scaderea capacitatii trombocitelor (celule implicate in coagulare), de a forma legaturi intre ele, prevenind astfel formarea cheagurilor, care pot duce la infarct miocardic si ischemii cerebrale.

Cu circa 30 de ani in urma, unii cercetatori au dovedit rolul unor acizi grasi nesaturati care se gasesc in masline, cunoscuti sub numele de Omega-9. Acestia sunt de preferat in locul grasimilor animale saturate, datorita proprietatii de a reduce nivelul de colesterol; in tarile mediteraneene, unde in alimentatia populatiei intra multe masline, s-a prezentat o incidenta redusa a bolilor cardiovasculare si a cancerului, atribuite efectului de reducere a nivelului de colesterol de catre acizii grasi nesaturati Omega-9 din uleiul de masline.

Cercetari stiintifice demonstreaza ca, daca acizii grasi nesaturati Omega-3 si Omega-9 sunt consumati in locul grasimilor saturate, are loc o scadere semnificativa a grasimilor din sange, micsorand astfel riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Beneficiile EPA si DHA nu se limiteaza doar la sistemul circulator, existand un numar tot mai mare de dovezi care arata ca acizii grasi Omega-3, in afara de faptul ca scad riscul aparitiei bolilor cardiovasculare, ofera protectie impotriva migrenelor, hipertensiunii arteriale, atacurilor cerebrale, artritei reumatoide, etc.
Forever Living Products a formulat un supliment nutritiv de calitate superioara pe baza celor mai recente cercetari în domeniul nutritiei. Combinand acizii Omega-3 si Omega-9, produsul ofera un supliment nutritiv sigur si echilibrat, care regleaza nivelul colesterolului si trigliceridelor din sange. Forever Arctic-Sea Super Omega-3 este o descoperire stiintifica deosebita în domeniul nutritivelor echilibrate, ce contine atat ulei vegetal, cat si de peste, obtinand beneficii din fiecare.

Fiecare capsula contine 225 mg EPA (acid docosahexanoic(acid gras omega-3)) si cate 150 mg DHA (- acid docosahexanoic(acid gras omega-3)) si acid oleic, compusi deficitari în majoritatea dietelor din tarile vestice. Printre binefacerile oferite de EPA si DHA se numara favorizarea sistemului circulator. Sunt necesari si în alte functii, inclusiv la nivelul ochilor si creierului si contribuie la buna functionare a articulatiilor.

Mod de administrare:

- Pentru adulti, 2-3 capsule pe zi in timpul meselor.

Contine:

- 60 capsule gelatinoase moi

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Principii active - Omega 3, Omega 9, Vitamina E
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera