Freecell Solitaire

Soliter frekell

Esc Despre FreeCell Numele jocului, FreeCell, vine de la cele patru celule libere din colțul din stânga sus al tablei de joc care pot fi folosite pentru a stoca temporar cărți. Jocul a fost inventat de Paul Alfille drept modificare a unui joc mai vechi.

soliter frekell papilloma virus quante persone

Alfille a creat și primul joc video FreeCell Soliter frekell în Soliter frekell disponibil în versiunea mai timpurie a sistemului Windows, FreeCell a câștigat multă popularitate când a fost distribuit cu Windows În acea versiune erau În a existat o tentativă de a rezolva soliter frekell cele soliter frekell Proiectul a durat aproape un an și a arătat că doar o singură variantă era de nerezolvat. De atunci, FreeCell rămâne celebru pentru faptul că pentru oricare variantă amestecată de cărți, jocul aproape sigur putea fi rezolvat.

soliter frekell

Cum se joacă? La fel ca în cazul multor altor jocuri de pasiență și de tip solitaire, jucătorul începe cu un set de cărți amestecate și trebuie să sorteze cărțile de la ași la popi separat pentru fiecare suită.

soliter frekell

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere?

Cărțile sortate sunt soliter frekell pe fundațiile din colțul din dreapta sus al tablei de joc, începând cu așii. Astfel, o carte poate fi pusă pe o fundație numai dacă o carte se află deja acolo, cu un număr mai mic cu unul, din aceeași suită. Soliter frekell nu sunt cărți disponibile care pot fi puse pe fundații, jucătorul trebuie să mute cărțile pe tabla de joc astfel încât mai multe cărți cu numere mai mici sunt direct disponibile.

Ca regulă, jucătorul poate să soliter frekell o singură carte pe rând — spre deosebire de alte soliter frekell solitaire în care jucătorul poate ridica un întreg teanc de cărți și să îl mute în alt loc.

Taste importante de scurtătură

Dacă un jucător poate să soliter frekell frekell mai mult de o carte într-un loc nou, trebuie să folosească celulele libere, care se află în colțul din stânga sus al tablei de joc. Jocul calculează automat câte cărți poate muta un jucător pe baza numărului de celule libere, întrucât mutarea cărților una câte una poate fi plictisitoare.

soliter frekell

Orice carte poate fi plasată în celula liberă. De asemenea, orice carte poate fi plasată într-un tablou gol. Cu toate acestea, o carte poate fi plasată pe altă carte doar dacă cea din urmă are un număr mai mare cu unu și este de o suită de culoarea opusă a celei din urmă.

Freecell Solitaire Joc

FreeCell Solitaire nu are o schemă de scor specifică. Progresul în joc este indicat de numărul de cărți rămase pe tabla de joc cu cât mai puține, cu atât mai bine.

Cu toate acestea, asta nu este relevant când jucătorii își compară zodia cancerului soliter frekell Un rezultat relevant este un procentaj de jocuri câștigate, un timp mediu de rezolvare a jocului sau cel mai lung șir de câștiguri.

Iată câteva sugestii.

condylomata acuminata folder viermi pentru a i vindeca

Clic-dreapta pe o carte pentru a o trimite pe o celulă liberă. Dacă nu este disponibilă nicio celulă, sau o carte este deja într-o celulă liberă, atunci un on clic-dreapta trimite o carte pe o fundație dacă este posibil.

Jocul trimite automat spre fundație cărțile care nu vor fi utile în joc mai departe.

soliter frekell parazitoza tisulara