Fast Break Energy Bar


Forever Living - Controlul greutatii: Forever Lite, Garcinia, Forever Lean, Fast Break

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Fast Break Energy Bar

Fast Break Energy Bar

Forever Fast Break

Forever Fast Break - baton cu gust delicios, hipocaloric, ideal substituent al meselor, contine minim 50% din necesarul zilnic recomandat în SUA, de vitamine si minerale, plus aminoacizi, enzime si fosfor. Fosforul creste nivelul energetic prin accelerarea metabolismului lipidic si glucidic, ajutand la refacerea organismului dupa efort. Potasiul este important nu numai pentru functionarea normala a sistemului cardiovascular, nervos si muscular, ci contribuie si la mentinerea capacitatilor fizice si intelectuale în conditii de stres. Forever Fast Break Energy Bar devine înlocuitorul excelent al meselor omului activ, modern, aflat mereu pe drum. Doar asa acest om va fi capabil sa mearga mai departe într-o lume care se misca din ce în ce mai repede.

Mod de prezentare:

- 1 baton (57 grame)

Mod de administrare:

- A nu se substitui cu batoane Forever Fast Break mai mult de doua mese pe zi. A treia masa trebuie sa fie una echilibrata. Batoanele Fast Break Energy Bar contribuie la controlul greutatii corporale, din punctul de vedere al controlului caloriilor din cadrul dietei si al practicarii exercitiilor fizice.

Reducere 15%

  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Reducerile de pret nu se opresc la 15%, ele putand trece de 30%;
  • Fara costuri;
  • Fara obligatii;
  • Puteti face comenzi on-line 24/24;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera


Produse Aloe vera