Forever C9 Forever


Truse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Forever C9


Forever C9

Forever C9

Forever C9 este alegerea ideala cu care sa incepeti procesul de eliminare a toxinelor si in acelasi timp sa va simtiti mai plini de energie. Forever C9 este combinatia ideala in ceea ce priveste eficienta scaderii in greutate, datorita substantelor regasite in compozitia produselor, ce actioneaza specific pentru a elimina kilogramele in plus. Forever C9 reprezinta doar inceputul procesului de pierdere in greutate. Forever C9 este o abordare radicala in ceea ce priveste restrictia calorica, fiind o intrare in forta intr-un proces de eliminare a excesului ponderal.
Forever C9 include:
* Aloe Vera Gel (doua recipiente de 1 litru) - contribuie la detoxifierea tractului intestinal;
* Forever Lite Ultra Packet pentru substituirea meselor (o cutie, de vanilie sau ciocolata - la alegere) - sursa de vitamine, minerale si proteine;
* Forever Garcinia Plus (54 capsule) - poate ajuta corpul sa arda mai eficient grasimile si sa inhibe pofta de mancare;
* Forever Fiber (9 pliculete) - sursa de fibre solubile in apa, pentru mentinerea senzatiei de satietate;
* Forever Therm (18 tablete);
* Shaker;
* Centimetru de croitorie;
* Brosura Forever C9.

Utilizare Forever C9:

Pachetul contine toate elementele nutritive necesare alimentatiei primelor doua zile de cura.
In urmatoarele 6 zile, se continua cura adaugand o masa usoara de circa 600 de calorii. Informatiile detaliate pentru fiecare zi sunt continute de brosura-jurnal Forever C9, continuta in pachet.

Reducere 15%

  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Reducerile de pret nu se opresc la 15%, ele putand trece de 30%;
  • Fara costuri;
  • Fara obligatii;
  • Puteti face comenzi on-line 24/24;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera


Produse Aloe vera