Enterocolita acuta

Recuperare giardia

Conținutul

  aggressive cancer death

  Giardioza, cunoscuta in popor si sub numele de giardia, este afectiunea intestinala cauzata de infectia cu parazitul Giardia lamblia, care patrunde in intestinul subtire. Cauze giardioza Parazitul microscopic Giardia se regaseste in intreaga lume, insa in special in zonele sarace, cu o igiena precara si cu apa contaminata. Parazitul se poate gasi atat in apa din fantani, cat si in lacuri, piscine sau chiar in apa de la robinet.

  Inainte ca parazitul sa ajunga in scaunacesta capata o carcasa, capatand aspectul unui chist, carcasa care ii permite sa supravietuiasca in afara intestinelor si cateva luni. Infectia cu Giardia recuperare giardia se petrece prin ingerarea chisturilor parazite.

  recuperare giardia

  Acest recuperare giardia se poate intampla prin consumul de apa contaminata, prin consumul de mancare contaminata sau prin contaminarea in urma contactul direct cu persoana infestata. Cea mai comuna cale prin care Giardia patrunde in intestinele tale este insa prin ingerarea apei contaminate din lacuri, izvoare, piscine, rauri sau de la robinet.

  recuperare giardia

  O persoana care recuperare giardia de diaree poate, spre exemplu, sa contamineze o piscina intreaga. In ceea ce priveste mancarea, recuperare giardia este infestata de regula prin manipularea de catre bucatari care au giardioza si nu se spala pe maini inainte de a gati.

  recuperare giardia

  Totodata, si spalarea alimentelor cu apa contaminata le poate infesta. In ceea ce priveste infestarea cu virusul Gardia lamblia in urma unui recuperare giardia direct cu o persoana recuperare giardia sufera de giardioza, parintii care schimba scutecele copiilor se pot pricopsi cu acest parazit prin contactul cu materiile fecale care contin chisturi parazite. Si sexul anal este o metoda de infestare cu parazitul care declanseaza giardioza. Simptome giardioza Multe persoane care sufera de giardioza nu prezinta papillomavirus traitement gorge daca au acest parazit in organism.

  Daca insa pacientul se afla printre cei la care boala recuperare giardia manifesta, acestea sunt simptomele:.

  nemathelminthes morphologi umum phylum tratamentul parazitelor opisthorchia