Despre Forever | Distribuitor independent Aloe Vera | Produse aloe vera | Sanatate cu aloe vera | Produse Forever Living Gel | Aloe Vera Forever | Aloe Vera Produse | Afacerea Forever Living Aloe Vera | Forever aloe vera

Aloe Vera Products

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Despre FLP

Povestea Forever Living Products începe cu un om si un vis ambitios. Multi ani, Rex a cautat o idee care sa reuneasca cele doua mari scopuri ale vietii sale: o sanatate mai buna si independenta financiara. În 1978, gasind ceea ce cautase atâta timp, a invitat 43 de persoane la prima întâlnire Forever Living Products în Tempe, Arizona. Aceasta întâlnire a deschis drumul catre ceea ce avea sa devina foarte curând o afacere cu un incredibil succes.

Rex si primii distribuitori Forever Living au realizat curând ca foarte multe persoane erau în cautarea aceloras,i lucruri ca si ei. Oamenii nu mai doreau sa auda vechile sfaturi despre ce ar trebui sa faca pentru a se simti mai bine. Cautau alternative noi, naturale, pentru a-si îmbunatati sanatatea. Si, pentru multi dintre ei, o sanatate mai buna nu a fost decât începutul. A urmat oportunitatea de a controla mai bine felul în care îsi organizeaza timpul si îsi câstiga veniturile.

Forever Living Products s-a transformat rapid, din visul unui singur om, în visul a milioane. Calitatea produselor si simplitatea principiilor Planului de Marketing au facilitat îmbratisarea afacerii de orice persoana dispusa sa aiba o viata mai buna. Multi oameni în cautare de produse de calitate pentru întret,inerea sanatatii au devenit, din clienti satisfacuti, distribuitori FLP. Altii au intuit imediat potentialul afacerii si au început construirea unei echipe de succes. Indiferent de motivul pentru care s-au implicat, rezultatul a fost acelasi. Au avut tot mai mult succes, dându-le si altora posibilitatea de a deveni mai sanatosi si mai prosperi. Mai multe despre comenzi Forever puteti gasi pe Forever Living.


Produse Aloe vera