Aloe Vera Beneficii | Distribuitor independent Aloe Vera | Produse aloe vera | Sanatate cu aloe vera | Produse Forever Living Gel | Aloe Vera Forever | Aloe Vera Produse | Afacerea Forever Living Aloe Vera | Forever aloe vera

Aloe Vera Forever Living Products

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Despre Aloe Vera - Beneficii si recomandari

Aloe Vera - Beneficii si recomandariAloe - Familia de plante cuprinde peste 200 de soiuri. Dintre acestea, Aloe Barbadensis Miller (Aloe vera) a fost cea mai utilizata de catre om pentru proprietatile ei curative.


O planta cu frunze carnoase si groase care ascunde in interior un gel, a fost utilizata de secole pentru a mentine si îmbunatati sanatatea si frumusetea. Crescand in climat cald si uscat, inca din cele mai vechi timpuri atât grecii cat si egiptenii au apreciat-o foarte mult.

Planta Aloe Vera este cunoscuta în întreaga lume pentru utilizarile sale medicinale. Apare ca un cactus, dar este, de fapt clasificata ca o planta. Este similara cu un cactus, în sensul ca are o crusta groasa, la exterior, iar interiorul este in cea mai mare parte apa.

Aloe Vera contine 20 minerale, 12 vitamine, 20 aminoacizi, precum si peste 200 de enzime active si polizaharide de care organismul are nevoie pentru sanatate si bunastare. Toate aceste lucruri contribuie la valoarea plantei, si pot face foarte bine pentru organismul uman.

De fapt, Aloe este o planta uimitoare, cu o capacitate mare de a ajuta la procesul de vindecare, de a proteja, si chiar de extindere a duratei de viata. Aceasta a fost folosita în cele mai vechi timpuri în scopuri medicinale, iar relevanta acesteia nu s-a diminuat nici in ziua de astazi.
Forever Living Products este cultivatorul de cel mai mare din lume al plantei aloe vera, precum si producatorul celei mai cunoscute game de produse pe baza de Aloe Vera pe baza unui proces patentat de stabilizare a gelului de aloe vera, asigurându-se ca este, în esenta, identic cu gelul proaspat din interiorul frunzelor. Aloe noastra este, de asemenea, ferita de erbicide, pesticide, pasteurizare, congela-uscare si tratament termic.
Reasons to Drink Aloe Vera Gel and Juice

 

 

1. Un tonic general pentru o buna sanatate

2. O sursa utila de vitamine

3. O sursa utila de minerale

4. Proprietati anti-inflamatorii

5. Ajuta activitatea antivirala

6. Creste activitatea fibroblastilor

7. Efect pozitiv asupra pielii

8. Efectul pozitiv asupra florei intestinale

9. Ajuta la o digestie sanatoasa

10. Efectul pozitiv asupra intestinului


Produse Aloe vera