De ce Forever | Distribuitor independent Aloe Vera | Produse aloe vera | Sanatate cu aloe vera | Produse Forever Living Gel | Aloe Vera Forever | Aloe Vera Produse | Afacerea Forever Living Aloe Vera | Forever aloe vera

Aloe Vera Forever

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Despre conceptul MLM oferit de FOREVER LIVING PRODUCTS

MLM sau Multi-Level Marketing este un mod de a facilita indivizilor posibilitatea obtinerii de venituri, drept urmare a construirii propriei afaceri într-un program de lucru a carui durata depinde de alegerea fiecaruia.

În prezent, la nivel mondial, exista foarte multe companii care ofera posibilitatea aderarii la o afacere de tip MLM, dar sunt putine cele care dovedesc practici onorabile si stabilitate pe termen lung. Forever Living Products activeazaîn domeniu de 30 de ani, demonstrând calitatea produselor si succesul afacerii prin cei peste 9 milioane de distribuitori activi de pe glob.

În continuare va oferim urmatorul ghid, drept îndrumar în alegerea unei afaceri tip MLM:

Caracteristicile unui sistem MLM de succes:

* Calitatea produselor - O linie solida de produse înrudite este unul dintre cele mai importante aspecte ale domeniului. Este foarte dificil sa îti mentii credibilitatea daca vinzi un aparat de filtrare a apei, iar apoi, zece minute mai târziu, o pereche de pantofi. Compania ar trebui sa aiba produse care sa ramâna în memoria consumatorilor, pentru calitatea acestora, nu doar datorita unei oferte promotionale legate de pret, sau de volumul vânzarii. Cauta întotdeauna un lider de piata, cu o calitate a produselor dovedita în timp.

* Fara „depasiri” - Niciodata o persoana din echipa ta nu va fi promovata la un nivel superior celui pe care te afli in planul de marketing. Daca un distribuitor din echipa ta va excela în vânzari, automat vei fi promovat la nivelul superior odata cu recunoasterea nivelului acestuia. Cauta un plan de marketing conceput sa te rasplateasca pentru cooptarea în echipa a unor persoane cu rezultate exceptionale.

* Fara retrogradari - Distribuitorul nu va fi retrogradat în caz de inactivitate. Odata ce ai ajuns la un anumit nivel, vei ramâne la acel nivel. Un bun plan de marketing îti permite sa te relaxezi daca doresti.

* Bonusuri platite la valoarea de vânzare a produselor - Bonusurile ar trebui platite la valoarea pretului de vânzare al produselor si nu la valoarea celui de depozit. Aceasta înseamna o suma de bani mai mare înapoi la distribuitor.

* Soliditate financiara dovedita - Dezvoltarea constanta si sigura este întotdeauna semnul unei bune afaceri MLM. Este deseori de folos sa te interesezi despre masura diversificarii portofoliului de investitii al companiei. De asemenea, urmareste graficele de vânzari pentru a observa trendul de crestere, valoarea vânzarilor, precum si tendintele viitoare. Mai mult, intereseaza-te despre istoria vânzarilor companiei de la înfiintarea sa.

* Minim 5 ani de experienta în domeniu - O companie MLM respectabila ar trebui sa aiba minim 5 ani de crestere constanta în istoria sa financiara. Un MLM bine gândit va trece cu succes de primele 18 luni, cruciale, cu ajutorul unui management solid, unui plan de afaceri bine gândit, distribuitorilor motivati si calitatii produselor. Forever Living Products are peste 30 de ani de experienta.

* Multiple posibilitati de câstig - Prin existenta mai multor posibilitati de a-ti obtine veniturile, ai avantajul ca îti poti stabili singur programul de lucru în MLM, ca activitate principala sau secundara, sau poti alege sa lucrezi de acasa. Un avantaj important al unui MLM este acela ca ai mai multe posibilitati de a face bani. O buna afacere MLM ofera programe de împartire a profitului anual, bonusuri de conducere si bonusuri de performanta.

* Produse pentru consumul curent - Produsele de uz curent sunt ideale pentru o afacere MLM, pentru ca îti ofera posibilitatea sa formezi o baza de clienti fideli care vor cumpara cu regularitate. O baza de clienti activa este cheia eficientei într-o astfel de afacere. Va puteti crea un astfel de grup numai oferind produse de uz curent, dar de buna calitate. Este dificil sa operezi într-un sistem MLM care vinde sisteme de alarma pentru imobile, de exemplu.

* Asistenta în construirea retelei - Un sistem de sprijin în construirea retelei bine pus la punct este crucial pentru bunul mers al unei afaceri MLM. Un centru de informare, seminarii de instruire, stimulente, toate trebuie sa ofere distribuitorului oportunitatea de a-si dezvolta mai bine afacerea. Succesul companiei depinde în mod direct de succesul tau; drept urmare, sprijinul acesteia este consecinta fireasca a acestui fapt.

* Prezenta internationala - O companie care activeaza la nivel mondial dovedeste capacitate de dezvoltare, siguranta si o buna calitate a produselor. Totodata presupune o activitate de mai multi ani asupra careia va puteti informa. Majoritatea companiilor care îsi permit sa se extinda si în alte tari sunt stabile si au o vasta experienta în industria MLM.Produse Aloe vera