Vinculos patrocinados

Cheloo informatii. Cum se droga CHELOO. Informaţii BOMBĂ dosarul rapperului condamnat în 2017

Conținutul

  Kit de sănătate P Condamnatul Cheloo este cheloo informatii prelungit concediu.

  smoothie pt detoxifiere

  Tată pentru a treia oară! Daniela Elena, actuala parteneră a artistului, îi va mai dărui un copil, peste aproximativ șapte schistosomiasis kezelese. Iubita sa, Daniela Elena, este din nou înăsărcinată, în aproximativ zece săptămâni, și viitorii părinți își fac deja planuri, sperând că de data aceasta vor avea o fetiță.

  papilloma intraduttale cause hpv sore cream

  Momentan, este prea devreme ca aceștia să știe sexul copilului, dar ei își doresc ca băiețelul lor să aibă și o surioară. Cheloo mai are un băiat, Ștefan, în vârstă de opt ani, din prima căsnicie, cu Daniela, încheiată printr-un divorț cu scandal, după ce fosta soție l-a acuzat pe juratul de la Antena 1 c-o înșela cheloo informatii că era violent.

  cheloo informatii

  De atunci însă, Cheloo și-a refăcut viața, este fericit acum alături de actuala sa iubită, alături de care s-a retras într-o comună din Breaza, departe de agitația din Capitală.

  S-au izolat la Breaza Cei doi sunt foarte discreți cu viața lor personală, iar artistul nu a vorbit până cheloo informatii mai deloc despre actuala sa familie.

  Aceștia își consumă în liniște idila, iar vestea că vor fi din nou cheloo informatii a fost un prilej de fericire pentru ei.

  cheloo informatii

  Până atunci însă, chiar dacă a fost cercetat într-un scandal ce are legătură cu traficul de droguri, Cheloo își vede de treabă: are în plan o colaborare surpriză cu un mare artist de la noi și câștigă bani frumoși din muzică nu doar în cheloo informatii, ci și peste hotare, unde a avut ceva concerte, în ultima perioadă.