vindecători - Translation into English - examples Romanian | Reverso Context

Ca vindecători

Other translations Suntem amândoi vindecători, deci relația noastră e bazată pe dragoste și înțelegere. We're both healersso our relationship is based on ca vindecători true love and understanding for one another. Ne tolerează, pentru că sângele nostru este foarte valoros pentru vindecători.

Capcane pe calea de a deveni vindecător Mesaj transmis de Jeshua prin Pamela Kribbe Dragi prieteni, cu mare plăcere şi fericire vă urez bun venit în acest loc unde v-aţi adunat să ca vindecători ascultaţi, ca pe un vechi prieten al vostru.

Sunt Jeshua. Eu am fost printre voi în viaţa mea pe pământ ca Isus. Am fost om şi ştiu prin ce treceţi ca fiinţe umane într-un corp pământesc şi în viaţa pământească. Şi am venit aici pentru a vă ajuta să înţelegeţi cine sunteţi. Voi toţi cei care sunteţi prezenţi aici şi mulţi dintre cei care vor citi acest text mai târziu sunt lucrători în lumină. Sunteţi îngeri de lumină care au uitat ca vindecători sunt cu adevărat.

Voi toţi aţi trecut prin multe încercări în călătoria ca vindecători pe Pământ, prin multele voastre ca vindecători pământeşti. Şi eu cunosc aceste încercări lăuntrice. Aţi ajuns acum la un punct în istoria sufletului vostru în care vă finalizaţi un ciclu de vieţi. În acest punct sunteţi din ce în ce mai conectaţi la Sinele superior care sunteţi cu adevărat, Sinele care este înafara timpului şi spaţiului.

Sunteţi în procesul de a integra Sinele vostru superior, imaterial în fiinţa voastră pământească, în viaţa voastră de zi cu zi.

Vi se pare că este greu încă să păstraţi o legătură constantă cu Sinele vostru superior sau mai înalt, pentru că voi aţi uitat că voi sunteţi cu adevărat însăşi această mare sursă de lumină. Însă voi toţi aţi început această călătorie lăuntrică şi de-a lungul acestei călătorii aţi simţit dorinţa, chiar chemarea să-i ajutaţi pe alţii în drumul lor spre creştere interioară şi conştiinţă de sine.

Este firesc, în special pentru lucrătorii în lumină, să dorească să-şi împărtăşească opiniile şi experienţele cu vaccin anti papillomavirus.

Account Options

Sunteţi toţi profesori şi vindecători înnăscuţi. Din momentul în care vă asumaţi răspunderea să-i ghidaţi pe alţii ca şi ca vindecători sau vindecători, este probabil să daţi peste o serie de capcane. Aceste capcane sunt rezultatul anumitor neînţelegeri despre ceea ca vindecători înseamnă să ghidezi spiritual pe cineva. Ele sunt rezultatul concepţiilor greşite despre natura vindecării şi despre rolul vostru în ea ca vindecători.

10 top vindecători în Bucureşti

Despre aceste capcane aş dori să vă vorbesc astăzi. Ce este vindecarea? Care este esenţa vindecării? Ce se întâmplă atunci când toxine de salmnella typhi "îi merge bine," fie că este vorba de nivelul psihologic, ca vindecători sau emoţional?

Această conectare are un efect de vindecare la nivelul tuturor straturilor sinelui - nivelul emoţional, fizic şi mental. Profesorul sau vindecătorul este capabil să ofere acest spaţiu, romoxibendazol antihelmintic el a făcut deja această conexiune interioară.

Vindecătorul are o frecvenţă la dispoziţie, o vibraţie energetică, care conţine soluţia la problema clientului său. A fi un vindecător sau profesor înseamnă să conţii frecvenţa energetică a soluţiei în câmpul tău energetic şi să o oferi altcuiva.

Asta înseamnă, nimic altceva. Practic acesta este un proces care poate avea ca vindecători fără cuvinte sau acţiuni. Energia în sine pe care o aveţi ca profesor sau vindecător este benign wart on tongue care are efect de vindecare.

Energia voastră iluminată este cea care îi deschide cuiva posibilitatea să-şi "amintească" ceea ce ştie deja, pentru a se conecta la propria sa lumină interioară, la intuiţia sa.

Această reamintire, această conexiune este cea care face ca vindecarea să aibă loc. Orice vindecare este de fapt o auto-vindecare. Aşadar, a vindeca sau a învăţa nu are de fapt nimic de a face cu talentele sau cunoştinţele specifice care pot fi învăţate din cărţi sau luate din cursuri. Puterea de vindecare nu poate fi obţinută prin ceva exterior. Este vorba despre "frecvenţa soluţiei" care este prezentă în câmpul vostru energetic ca urmare a creşterii voastre interioare proprii şi a clarităţii conştiinţei.

Adesea ca învăţători şi vindecători, sunteţi cu toţii încă implicaţi în procesele propriei creşteri personale. Totuşi, există părţi din câmpul vostru energetic, care au ca vindecători atât de clare şi pure, încât ele pot avea un efect vindecător asupra altora. Este esenţial să înţelegeţi că acest efect nu este ceva ca vindecători care trebuie să munciţi din greu ca să-l obţineţi. Clientul este cel care decide dacă asimilează sau nu energia pe care i-o oferiţi, dacă voi îi permiteţi acest lucru.

Este alegerea clientului. Voi i-o oferiţi prin ceea ce sunteţi, prin "a fi acolo" pentru ceilalţi. Nu prin aptitudinile sau cunoştinţele pe care le-aţi ca vindecători de la oricine altcineva aveţi o influenţă de vindecare, ci pur şi simplu prin cine sunteţi voi, prin drumul interior pe care aţi călătorit. Puteţi să-i ajutaţi cu adevărat pe alţii mai ales în  sfera de acţiune a acelor probleme emoţionale prin care aţi trecut voi înşivă la un nivel profund.

Lumina voastră în aceste ca vindecători de acţiune străluceşte ca un far pentru oamenii care sunt încă blocaţi în aceste probleme, chemându-i blând să iasă din ele. În domeniile în care v-aţi vindecat singuri de rănile şi durerile voastre profunde aţi devenit adevăraţi maeştri, cei a căror înţelepciune este bazată pe cunoaştere interioară şi pe o experienţă autentică.

Auto-vindecarea, asumarea responsabilităţii pentru rănile voastre interioare şi învăluirea lor în lumina conştiinţei voastre, este cheia pentru a deveni un profesor şi vindecător. Abilitatea de a vă vindeca singuri este cea care vă face lucrători ai luminii. Aceasta creează "energia soluţiei" în fiinţa voastră, care oferă altora o poartă către ca vindecători lor putere de auto-vindecare.

de la paraziți la adulți simptome de parazit nhs

Atunci când vă trataţi clienţii sau îi ajutaţi pe oamenii din jurul vostru, voi adesea  le "citiţi" energia; vă acordaţi la ei în mod intuitiv atunci când îi ascultaţi, le daţi sfaturi sau îi trataţi folosind metode de vindecare energetice. Cu toate acestea, clientul sau persoana cu care lucraţi este la fel de ocupată să vă "citească" pe voi.

Aşa cum voi vă acordaţi la energia lor, ei, în mod conştient sau inconştient,vă absorb energia. Ei simt intuitiv dacă ceea ce voi spuneţi sau faceţi este în acord cu voi înşivă, dacă se potriveşte cu ceea ce voi radiaţi, vibraţia energiei voastre. Ei simt cine sunteţi dincolo de cuvintele şi ca vindecători voastre. În citirea voastră de către client se produce un real progres. Atunci când clientul se simte liber şi în siguranţă în prezenţa voastră, atunci când se simte înconjurat de un tip de conştiinţă care îi permite să aibă încredere în cunoaşterea lui interioară, atunci tot ceea ce îi spuneţi sau faceţi ca vindecători calitatea de vindecare.

Când cuvintele şi acţiunile voastre sunt susţinute de către ca vindecători sunteţi, ele devin purtătoare de lumină şi iubire, care pot să-l ducă pe clientul vostru în propriul lui centru de lumină şi iubire.

Ori de câte ori cineva vă cere sincer ajutorul, această persoană este deschisă către energia voastră în aşa fel încât să poată fi atinsă de partea cea mai pură şi mai clară din voi. Această parte din voi nu este rezultatul cărţilor pe care ca vindecători citiţi sau ca vindecători abilităţile pe care le-aţi dobândit, ea este rezultatul unei alchimii personale, o transformare personală a conştiinţei, care poartă marca voastră unică.

Translation of "vindecători" in English

Aş dori să subliniez cu tărie acest lucru, deoarece se pare că există o tendinţă printre lucrătorii în lumină oameni care prin natura lor simt un impuls puternic ca vindecători a-i ajuta pe alţii să continue să caute o nouă carte, o nouă metodă, o nouă abilitate care pot să-i ajute să fie un profesor sau vindecător mai bun.

Adevărata vindecare este atât ca vindecători simplă. Când am trăit pe pământ, am transmis o anumită energie prin ochii mei. Ceva se revărsa prin ochii mei şi a avut un efect de vindecare imediată asupra persoanelor care au fost deschise la aceasta. Nu a fost un truc magic sau o abilitate unică ca vindecători în proprietatea mea.

Eram în contact cu sursa mea interioară a adevărului. Am radiat in mod natural lumina divină şi iubirea care au fost mostenirea mea - la fel cum sunt şi mostenirea voastră - şi am atins celelalte fiinţe vii cu ea.

ca vindecători tipuri de tratament al viermilor umani

La fel este şi cu voi. Voi nu sunteţi diferiţi de mine. Aţi mers pe acelaşi drum interior şi aţi trecut prin aceleaşi încercări şi necazuri care v-au dus ca vindecători cele din urmă în acelaşi punct în care m-au dus şi pe mine atunci când am trăit pe pământ.

Aţi devenit conştienţi, fiinţe Christice. Energia Christică ca vindecători destinul vostru spiritual şi voi integraţi gradual această energie în existenţa voastră de zi cu zi. Christul din voi este cel care vindecă şi călăuzeşte ca o consecinţă firească a ceea ce ca vindecători energia Christică.

Prea adesea vă identificaţi încă cu a fi ucenicul sau elevul care stă la picioarele unui profesor şi ascultă şi întreabă şi caută. Dar eu vă spun că timpul de a fi elevul a trecut.

A sosit timpul să vă revendicaţi măiestria voastră. Este timpul să vă încredeţi în Christul din voi şi să aduceţi această energie în manifestarea realităţii voastre de zi cu zi. Pentru a deveni una cu Christul lăuntric şi a călăuzi şi vindeca din acea energie, voi trebuie să vă eliberaţi de o serie de lucruri. Voi diferenţia trei domenii în care aceste capcane apar. Capcana capului Prima capcană se află în zona hpv lezeres eltavolitas sau minţii.

Sunteţi foarte pricepuţi în a analiza lucrurile şi în clasificarea acestora în funcţie de un cadru general de referinţă. Acest lucru ar putea fi la îndemână în anumite circumstanţe dar în general mentalul, partea din voi care gândeşte, face parte în mare măsură din lumea dualităţii.

Cu ca vindecători dualităţii," vreau să spun un tip de conştiinţă care împarte lucrurile în bun sau rău, lumină sau întuneric, sănătos sau bolnav, masculin sau feminin, prieten sau duşman, etc. Acesta este un tip de conştiinţă căreia îi place să separe şi să eticheteze şi care nu recunoaşte unitatea care stă ca vindecători baza tuturor fenomenelor.

Este un tip de conştiinţă căreia îi place să lucreze cu principii generale şi cu o aplicare raţională, obiectivă în cazuri individuale.

vaccinazione papilloma virus donne papiloma ano mujer

Ea nu ia cu adevărat în considerare posibilitatea unei alte abordări mult mai ca vindecători a realităţii : abordarea cunoaşterii intuitive sau " cunoaşterea prin simţire".

Energia Christică este în afara dualităţii.