Aloe Berry Nectar Forever


Aloe Berry Nectar Gel Drinks Products. Forever Living Products

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar

Produsul contine toate vitaminele, mineralele, aminoacizii si enzimele aflate in Aloe Vera Gel, la care se adauga binefacatorul suc de mere si de merisor. Merisorul este recunoscut pentru efectul antiseptic asupra tractului urinar si furnizeaza o cantitate insemnata de vitamina C, fiind concomitent o sursa naturala de picnogenol - un antioxidant puternic important pentru mentinerea calitatii colagenului. Aloe Berry Nectar este foarte usor acceptat si de catre copii, datorita gustului sau placut.
Sucul de mere este important pentru continutul in vitamina A si vitamina C, potasiu si pectina. Aloe Berry Nectar se poate consuma ca atare sau in timpul meselor. Aroma sa delicioasa, complet naturala, este data de afine proaspete si mere bine coapte. Pentru a fi in egala masura pe placul adultilor si al copiilor, in Aloe Berry Nectar s-a adaugat fructoza (un zahar natural din fructe).

• Toate actiunile binefacatoare ale gelului de Aloe vera si gustul dulce-acrisor al merisorului.
• Contine un antioxidant eficient cu efect benefic de protectie cutanata.
• Este o sursa naturala de vitamina C.

Mod de prezentare:

- 1 litru

Mod de administrare:

- A se agita inainte de folosire. A se pastra la frigider dupa desigilare. A se consuma 60-80 ml, de 1-2 ori pe zi.

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Aloe vera,Produse aloe vera FLP,Produse FLP,Gel Aloe vera FLP,Afacere MLM,Produse Forever,Produse naturale,Produse naturale aloe vera,Forever Living,Produse naturiste aloe vera,Produse flp aloe vera Forever Living,produse aloe vera,Aloe Vera Gel,Flp aloe vera, produse aloe vera pentru copii
Produse aloe vera