Aloe MSM Gel | Distribuitor independent Aloe Vera | Produse aloe vera | Sanatate cu aloe vera | Produse Forever Living Gel | Aloe Vera Forever | Aloe Vera Produse | Afacerea Forever Living Aloe Vera | Forever aloe vera

Ingrijirea corpului cu aloe vera
Aloe Vera Afacerea FLP

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Pret distribuitor

Pret distribuitor

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Produse Forever noi

Produse Forever noi

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Combate celulita in mod sanatos impreuna cu Aloe Body Toning Kit - Aloe Vera Produse Forever Living Products

Aloe Vera - Produse Forever Living ProductsContacteaza-ne


Multi-MacaSecolul XX a fost secolul vitezei, secolul în care traim este al supervitezei. De fapt multe dintre experientele pe care le avem sunt în aceste timpuri la superlativ, în egala masura cele bune si cele mai putin bune.

Cand viata noastra se transforma într-o alergatura contra cronometru apare stresul, iar odata cu el oboseala. De la oboseala la ...somn nu e decât o lungime de brat, si când pentru a dormi întoarcem spatele omului pe care ni l-am ales ca suflet pereche atunci e... într-adevar problematic.

Cum facem sa ne pastram sau sa ne recapatam energia pentru cuplul nostru, atentia si atractia pentru persoana iubita, cum ne mentinem si ne sporim pofta de viata?
FOREVER LIVING PRODUCTS are o noua surpriza pentru noi, un nou produs de exceptie, de ocalitate exceptionala, cu proprietati deosebite.
Acest produs se numes,te Forever Multi-Maca si îl puteti gasi deja în toate depozitele FLP din România. Forever Multi-Maca contine ingrediente valoroase cu efect de restabilire si imbunatatire a functiei sexuale.
Ingredientele Forever Multi-Maca:
- MacaLepidium meyenii

Maca este o planta ce apartine fam. Brassicaceae. Supranumita „ginsengul peruvian”, chiar daca nu are nici o legatura cu ginsengul, se foloses,te, la fel ca acesta, pentru cres,terea vitalitatii, a energiei, a rezistentei, pentru sporirea dorintei sexuale, a libidoului si cres,terea performantei sexuale.

Originara din Peru, specia era tinuta la mare cinste de incasi. Legenda spune ca în vremurile de glorie ale imperiului Inca, razboinicii consumau radacina de maca înainte de a pleca la lupta, pentru a deveni puternici. Dupa ce cucereau însa o cetate, soldatilor le era interzis sa mai consume maca, pentru ca femeile din teritoriile cucerite sa fie protejate de impulsurile lor sexuale ce ar fi putut deveni excesive. Înca de acum 500 ani, reputatia acestei plante care favorizeaza cres,terea fortei, a libidoului si a fertilitatii era as,adar recunoscuta în Peru.

In prezent maca se bucura de o popularitate în continua cres,tere, un numar mare de oameni de s,tiinta îndreptându-si atentia asupra proprietatilor caracteristice radacinii plantei.

In anul 1998 un medic japonez a aratat ca radacina contine proteine, carbohidrati si acizi grasi. Mai târziu un alt grup de cercetatori a pus în evidenta doua clase de compusi inediti, macamidele si macaenele, despre care se presupunea ca ar fi raspunzatori de proprietatile plantei legate de cres,terea functiei sexuale. Pentru a verifica aceasta idee, cercetatorii au efectuat o serie de experiente ale caror rezultate au fost publicate în numeroase reviste de specialitate, printre care si în revista medicala Urology. Rozatoarele hranite cu extractul de macaconcentrat de macamide si macaene) au demonstrat o mare cres,tere a energiei si a rezistentei. În plus ele au prezentat si o accentuata cres,tere a activitatii sexuale în comparatie cu animalele care nu au consumat maca.

Experientele efectuate pe persoane au aratat ca barbatii si femeile cu un libidou scazut au simtit o cres,tere a dorintei sexuale în urma consumarii plantei, iar barbatii cu probleme de erectie au observat o îmbunatatire a functiei lor erectile. Maca contribuie totodata si la stimularea spermatogenezei (cres,te numarul de spermatozoizi) si a ovulatiei.

Cercetari recente demonstreaza efectul benefic al speciei asupra glandelor suprarenale, producând astfel un plus de energie si vitalitate. Maca este utila persoanelor care au nevoie, prin natura profesiei lor, de un plus de energie.

Intareste sistemul imunitar si armonizeaza functiile generale ale organismului.

Medicii considera deci maca un mijloc de normalizare a hormonilor steroizi precum testosteronul, progesteronul si estrogenul. De aceea, maca are posibilitatea de a intarzia schimbarile hormonale cauzatoare de îmbatrânire.

• Este util în reducerea simptomelor premenstruale cum ar fi balonarea, crampele si instabilitatea emotionala.

• Ajuta sistemul endocrin si favorizeaza producerea hormonilor necesari de catre ovare si alte glande endocrine (suprarenalele, tiroida, pancreasul), contribuind la obtinerea unui echilibru functional al organismului.

• Asupra barbatilor actioneaza în sensul restabilirii functiei sexuale, prin cres,terea libidoului, îmbunatatirea functiei erectile si a spermatogenezei.

• Este utilizata din ce în ce mai mult si de catre sportivii de performanta pentru sporirea energiei, a rezistentei si a performantei sportive, ca o alternativa sanatoasa si sigura la substantele anabolizante.
Tribulus terrestris, coltii-babei

Coltii-babei face parte din familia Zygophyllaceae. Este o specie originara din Australia, care cres,te în mai multe zone tropicale si temperate din lume. Diferite culturi folosesc fructul acesteia în tratarea mai multor afectiuni. De exemplu grecii îl foloseau ca diuretic si tonic. Indienii îl foloseau ca diuretic, antiseptic si antiinflamator. Chinezii îl recomandau pentru o mare varietate de boli hepatice, renale si cardiovasculare. Bulgarii întrebuintau coltii-babei pentru îmbunatatirea functiei sexuale si tratarea infertilitatii. Planta a fost folosita recent si de atletii si de campionii care se antreneaza pentru probele de forta.

Specia contine polizaharide, saponine, steroli, flavonoide, acizi grasi, taninuri si saruri de potasiu.

Este utilizata:

• datorita proprietatilor antiinflamatoare, diuretice, afrodiziace, antilitice;

• datorita proprietatilor tonice.

De obicei este recomandata în caz de urolitiaza, mictiune dureroasa, incontinenta; gonoree; în vertij si neurastenie.

Deci Tribulus terrestris este o planta folosita pentru cres,terea impulsului sexual la barbati si femei, deci afrodiziaca, pentru a reduce impotenta si a îmbunatati spermatogeneza.

Tribulus terrestris intensifica productia de testosteron. Studiile au aratat ca actioneaza foarte bine în combinatie cu DHEA si androstenedionul. Planta mares,te însa productia de testosteron într-un mod diferit fata de DHEA si androstenedion. În loc de a fi un precursor al testosteronului, ea determina productia de hormon luteinizant (LH), alt hormon responsabil de impulsul sexual. Atunci când cantitatea de LH cres,te, cres,te si cantitatea de testosteron.

Tribulus terrestris este as,adar o planta folosita frecvent pentru cres,terea impulsului sexual la barbati si femei. În plus oricine dores,te sa-si mareasca masa musculara (culturis,ti, atleti) poate sa consume Tribulus terrestris în combinatie cu DHEA si androstenedion.
Muira puamaPtychopetalum olacoides)

Cunoscut sub denumirea de lemnul potentei, Muira puama face parte din familia Olacaceae si este un arbust originar din Brazilia. Triburile bas,tinas,e din bazinul Amazoanelor din Brazilia si al fluviului Orinoco din Venezuela folosesc scoarta acestuia atât ca afrodiziac si tonic sexual cât si pentru tratarea epuizarii nervoase si a depresiei. Indienii sud-americani îl considera un tonic al sistemului nervos, prevenind sau tratând nevralgiile si tulburarile sistemului nervos. Specia este utilizata în mod traditional în tratarea indigestiei si a altor tulburari gastro-intestinale. Femeile o folosesc pentru ameliorarea durerilor menstruale si a starilor neplacute din cadrul menopauzei. Se s,tie ca triburile amazoniene folosesc Muira puama pentru a trata reumatismul, dizenteria, paralizia si boala beri-beri.

Studiile fitochimice au pus în evidenta existenta în planta a urmatoarelor componente: alcaloizi, acizi grasi, taninuri, uleiuri volatile si rasini. Totodata s-a mai demonstrat existenta în scoarta a lupeolului, un derivat alcoolic cu proprietati antiinflamatoare, analgezice si antiseptice.

In anul 1990 s-au prezentat rezultatele unor cercetari efectuate la Paris pe 262 persoane cu probleme de erectie si lipsa dorintei sexuale. Cercetatorii au descoperit ca mai mult de jumatate dintre subiectii tratati timp de doua saptamâni cu extract de Muira puama au constatat schimbari benefice în viata lor sexuala. În prezent utilizarea speciei se îndreapta cu precadere în sensul cres,terii libidoului. Poate fi un ajutor deosebit pentru barbatii car sufera de impotenta sau de disfunctie erectila. Totodata poate fi util în tratarea stresului si anxietatii, a epuizarii si a depresiei us,oare.
CatuabaErythroxylum catuaba)

Catuaba este o planta originara din partea sudica a Amazoanelor si NE Braziliei, ce face parte din familia Erythroxylaceae. Indienii Tupi din Brazilia au fost cei dintâi care i-au descoperit calitatile, fiind considerata un excelent fortifiant al sistemului nervos si stimulator al libidoului. În Brazilia se spune „Daca un barbat devine tata pâna la vârsta de 60 de ani, e meritul lui. Daca devine tata dupa vârsta de 60 de ani, e meritul Catuabei”.

Este folosita ca afrodiziac. S-a dovedit a fi eficace în tratarea impotentei si a lipsei dorintei sexuale. De asemenea întares,te organismul oamenilor cu stare generala de oboseala si îi ajuta pe cei care au tulburari de memorie.

Arginina este un aminoacid necesar pentru functionarea normala a glandei pituitare, pentru sinteza si secretia hormonului de cres,tere de catre glanda pituitara. Mares,te numarul de spermatozoizi si poate ajuta la tratarea infertilitatii masculine. Ajuta la raspunsul imun si la vindecarea ranilor. Ajuta la metabolizarea grasimii depozitate în organism si tonifica tesutul muscular. Îmbunatates,te tonusul fizic si mental.
Saw palmetto (Serenoa repens)

Saw palmetto sau palmierul-ferastrau sau palmierul pitic face parte din familia Arecaceae. Este originar din America de Nord, si fructul sau a fost folosit de catre indienii americani în tratarea tulburarilor aparatului genito-urinar si ca tonic pentru întarirea organismului prin nutritie. Era administrat barbatilor pentru a stimula functionarea testiculelor si a ameliora iritatiile mucoaselor, în special a celor ale aparatului genito-urinar si a prostatei. Era administrat femeilor pentru a trata tulburari ale glandei mamare (se credea ca utilizarea sa pe termen lung ducea la marirea sânilor). Multi botanis,ti îl considera un afrodiziac.

Mai multe studii farmacologice s-au axat asupra utilizarii extractului din frunzele de palmier-fierastrau în tratarea tulburarilor comune ale prostatei – hiperplazia benigna a prostatei (BPH). Aproximativ 50-60% dintre barbatii cu vârste cuprinse între 40-59 ani prezinta BPH. Aceasta afectiune este caracterizata de cres,terea frecventei mictiunilor, trezirea în timpul noptii pentru golirea vezicii si reducerea fortei si calibrului urinarii. Se crede ca aceasta afectiune are drept cauza acumularea testosteronului în prostata. Odata ajuns în prostata, testosteronul este transformat într-un hormon mai puternic, dihidrotestosteronul (DHT). Acest compus stimuleaza multiplicarea excesiva a celulelor, ceea ce duce la marirea prostatei.

Principala actiune a extractului de palmier-fierastrau în traterea BPH este inhibarea conversiei intraprostatice a testosteronului în DHT si a inhibarii transportului si legaturilor intracelulare ale DHT.

In prezent, aplicatia clinica principala a fructelor de palmier-fierastrau este tratarea BPH. Având în vedere farmacologia sa, extractul poate fi util si în afectiunile legate de excesul de androgeni la femei, precum hirsutismul si boala polichistica ovariana.
Prunus africana, (Pygeum africanum)

Este un arbore din fam. Rosaceae, originar din Africa, mult utilizat datorita continutului scoartei în triterpene, acizi grasi si esteri ai acidului ferulic. Aceste trei componente par sa actioneze diferit, însa complementar, având efecte în tratarea hiperplaziei benigne a prostatei. Numeroase studii clinice efectuate pe mai mult de 600 de pacienti au demonstrat ca Pygeum reduce în mod efectiv simptomele si semnele clinice ale BPH, mai ales în stadiile timpurii.

Utilizarile principale ale speciei sunt: hiperplazia benigna a prostatei, prostatita, infertilitatea masculina, impotenta.
Coenzima Q10 (ubichinona)

Coenzima Q10 este o substanta prezenta în toate celulele organismului si este indispensabila desfas,urarii normale a proceselor biologice, biochimice si pentru buna functionare a organismului. Carenta sa genereaza dereglari în procesele de oxido-reducere la nivelul celulelor, cauzând diferite tulburari în functionarea organismului. Astfel apar semne de insuficienta cardiaca, hipertensiune si alte boli.

Un grup de medici de la Universitatea din Texas a descoperit ca nivelul CoQ-10 al pacientilor cu afectiuni coronariene a fost cu aprox. 25% mai mic în comparatie cu un grup de control din populatie fara afectiuni cardiace diagnosticate. Dr. Folkers de la Universitatea amintita a descoperit ca tesutul inimii prezenta deficiente de CoQ-10 în aproape 75% din cazurile de victime ale bolilor cardiovasculare. În urma multiplelor studii au ajuns la concluzia ca administrarea CoQ-10 a adus ameliorari considerabile, prin efectul ei benefic asupra tuturor formelor de cardiomiopatie.

Hipertensiunea arteriala (cunoscuta „ucigas,ul tacut”, datorita faptului ca victimele sale adesea nu prezinta simptome), ucide anual circa 60.000 de persoane în Statele Unite si este direct implicata în mai mult de 250.000 decese (în SUA) cauzate de atac cerebral si boli cardiovasculare. Hipertensiunea arteriala contribuie la aparitia unor afectiuni precum arterioscleroza si ateroscleroza, ambele fiind cauze majore de atac de cord. Contribuind la scaderea tensiunii arteriale, CoQ-10 poate reduce în mod semnificativ riscul atacurilor de cord si al bolilor cardiovasculare.

Se pare ca acest valoros component, care este si un puternic antioxidant, nu este deosebit de util numai pentru tratarea bolilor de inima si a hipertensiunii ci poate fi utilizat si pentru a proteja inima de deteriorari ulterioare, pentru a îmbunatati efectele operatiilor pe cord. Poate functiona chiar ca un mijloc de preventie. Un grup de medici stomatologi au aratat în urma experientelor efectuate ca „tesuturile periodontale au deficit de CoQ-10 atunci când sunt bolnave si au nevoie de mai multa CoQ-10 pentru a se vindeca. Persoanele care sufera de afectiuni periodontale ar putea beneficia de CoQ-10 ca adjuvant în terapia periodontala obis,nuita.”

Cercetarile au demonstrat ca bolile periodontale nu se localizeaza în gingii, ci constituie boala generalizata, cu implicare majora a sistemului imunitar. Alt motiv pentru succesul CoQ-10 în tratarea afectiunilor gingivale este capacitatea sa dovedita de a stimula raspunsul imun al organismului. Corpul nostru retine cantitatile suplimentare de CoQ-10 acolo unde este mai multa nevoie de ea. Locurile principale unde se depoziteaza sunt inima, ficatul si sistemul imun.

Exista o legatura incontestabila între sanatatea sistemului imunitar si procesul individual de îmbatrânire. Puterea remanenta a sistemului imun face posibila o „îmbatrânire frumoasa” pentru unii oameni. Unele studii s,tiintifice au pus în evidenta legatura între nivelurile scazute de CoQ-10 si îmbatrânirea umana. Aceste studii i-au facut pe oamenii de s,tiinta sa creada ca, în cadrul procesului de îmbatrânire, scaderea nivelurilor de CoQ-10 poate avea un rol cauzativ, iar corectarea acestor deficiente prin consumarea de suplimente nutritive care contin CoQ-10 poate fi o prevenire valabila anti-imbatranire.
Natto este soia fermentata

Natto foarte apreciata în cultura japoneza de peste 1000 de ani. Unele dintre efectele sale benefice sunt prevenirea atacurilor de inima, atacurilor cerebrale, cancerului, osteoporozei, obezitatii si a bolilor intestinale cauzate de agenti patogeni. Unele dintre efecte sunt atribuite originii sale – soia. Totusi, Bacillus natto care o fermenteaza produce diferite enzime, vitamine, aminoacizi si alte elemente nutritive unice, care apar numai în timpul fermentarii natto-ului. Aceste elemente unice confera natto-ului calitatile sale benefice pentru sanatate. Remarcabil este faptul ca nattokinaza si pyrazina previn formarea sau dizolva cheagurile de sânge (actiune anticoagulanta). Acestea previn bolile de inima si atacurile cerebrale care, dupa cancer, constituie cauzele principale de deces în America de Nord.

Este important de mentionat ca natto ofera vitamina B12, care tinde sa lipseasca din dieta vegetarienilor.

Binefacerile oferite de natto, conform datelor din literatura, sunt urmatoarele:

• Previne atacurile de cord, atacurile cerebrale si senilitatea;

• Previne osteporoza;

• Previne cancerul;

• Are efecte antibiotice;

• Îmbunatates,te digestia si previne tulburarile intestinale cauzate de agenti patogeni;

• Are efecte anti-imbatranire si previne obezitatea.
Efectele produsului Forever Multi-Maca

Avand proprietati de reglare a lant,ului endocrin în general, Forever Multi-Maca îmbunatates,te tulburarile functionale si disfunctionale din viata femeii (reduce simptomele premenstruale, menstruale, ale menopauzei); este afrodiziac si stimulator al fertilitatii feminine si masculine; mares,te energia si vitalitatea, rezistenta fizica si performanta, având o toleranta ridicata, reduce anxietatea, stresul si depresia.

Forever Multi-Maca este un produs de exceptie care reunes,te efectele tuturor acestor componente. Daca de-a lungul timpului fiecare în parte dintre ele a avut efecte extraordinare, imaginati-va ce pot face ele împreuna. Câte doua tablete pe zi cu un pahar de apa va pot convinge ca si acest nou produs Forever face totul pentru voi, pentru cuplurile care au indrazneala sa-l experimenteze, pentru o viata mai buna, o viata mai frumoasa.

Dr. farm. Szocs Dora, Director General FLP România

Nota: Acest articol despre Forever Multi-Maca a aparut în revista Forever nr. 56. Revista este distribuita gratuit distribuitorilor activi si contine articole despre afacerea Forever, planta Aloe vera, utilizarile gelului de aloe si ale altor produse FLP.

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera