Forever Royal Jelly Forever | Distribuitor independent Aloe Vera | Laptisor de matca Forever | Produse aloe vera | Sanatate cu aloe vera | Produse Forever Living Gel | Aloe Vera Forever | Aloe Vera Produse | Afacerea Forever Living Aloe Vera | Forever aloe vera


Produse apicole 100% naturale

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Royal Jelly Forever Living

Forever Royal Jelly

Forever Royal Jelly

Laptisorul de matca reprezinta secretia lactescenta a glandelor faringeale ale albinelor tinere. Cu acest "super-aliment", bogat in enzime, sunt hranite albinele care urmeaza sa devina regine, deoarece este alimentul zilnic, rezervat reginelor de-a lungul vietii lor productive. Datorita lui, ele vor depune pana la 3000 de oua zilnic pe durata vietii lor de aproximativ 6 ani. Albinele lucratoare se hranesc cu miere obisnuita, traind intre 4 si 6 saptamani.
Forever Royal Jelly contine vitaminele A, C, D si E, fiind, de asemenea, un depozit natural al complexului de vitamine B. Un component major este vitamina B5 (acid pantotenic), una din cele mai importante substante din organism, esentiala in sinteza si metabolismul proteinelor, lipidelor, hidratilor de carbon si a unor hormoni. In laptisorul de matca exista toti cei opt aminoacizi esentiali, zece aminoacizi neesentiali si elemente minerale: calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu, siliciu si sulf, precum si acizi nucleici.

Laptisorul de matca are un mare continut de proteine.

Forever Royal Jelly provine din regiuni desertice inalte, izolate, acolo unde se respecta conditiile ideale de mediu pentru stupi. Dupa extragerea din stupi, produsul se raceste rapid pana la congelare, pentru a elimina surplusul de apa existent in produs si a se mentine intacta cantitatea de vitamine, minerale, enzimele si coenzimele existente.

Mod de prezentare:

- 60 tablete

Mod de administrare:

- A se consuma cate o tableta de doua ori pe zi.

Reducere 15%

  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Reducerile de pret nu se opresc la 15%, ele putand trece de 30%;
  • Fara costuri;
  • Fara obligatii;
  • Puteti face comenzi on-line 24/24;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera


Produse Aloe vera