Aloe Activator Forever


Ingrijirea pielii cu aloe vera

Aloe Vera Produse

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Activator

Activator Aloe

Activator Forever

Aloe Activator

Aloe Activator Forever

Aloe Activator

Aloe Activator contine gel stabilizat de Aloe Vera si alantoina, factor de crestere si regenerare celulara. Aloe Activator reprezinta un excelent agent de hidratare in compozitia caruia exista enzime, aminoacizi si polizaharide. De aceea, Aloe Activator constituie fluidul ideal pentru pregatirea mastii Mask Powder cu efect de curatire, de hidratare si de refacere. Masca indeparteaza celulele moarte si pune in evidenta noi straturi celulare, care confera tenului un aspect intinerit si luminos. Aloe Activator poseda un pH echilibrat, usor acid (4,5), potrivit pentru aplicare in jurul ochilor.
Desi Aloe Activator poate fi folosit in scopuri multiple, el reprezinta componentul principal al programului Aloe Fleur de Jouvence. Devine extrem de eficient in cazul curatirii profunde a pielii, redarii senzatiei de prospetime si obtinerii efectului astringent, prin stergere cu un tampon de vata bine imbibat cu produs.

Mod de prezentare:

- flacon 60 ml (in trusa)
- flacon 120 ml (disponibil separat)

Mod de folosire:

- Multiple utilizari.

Reducere 15%

  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Reducerile de pret nu se opresc la 15%, ele putand trece de 30%;
  • Fara costuri;
  • Fara obligatii;
  • Puteti face comenzi on-line 24/24;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera


Produse Aloe vera