Aloe Heat Lotion Forever


Ingrijirea corpului cu aloe vera

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion

Stim cu totii ce oboseala musculara sau ce dureri simtim la finele unei zile lungi de munca, plina de activitati obositoare... Entorsa?! Intindere?! Nu inainte de a avea la indemana un tub de Aloe Heat Lotion!

Aceasta emulsie, Aloe Heat Lotion cu efect emolient confine agenti de incalzire locala, fapt care o transforma in produsul ideal de masaj in cazul oboselii sau durerilor musculare. Aloe Heat Lotion poseda pH echilibrat si actiune lubrifianta, fiind special realizata pentru masaj relaxant. Capacitatea de penetrare in profunzime a gelului stabilizat de Aloe Vera va contribui la indepartarea rapida a durerii aparute ca urmare a tensiunilor, stresului, practicarii exercitiilor fizice sau a eforturilor fizice mari.

Aloe Heat Lotion este unul dintre cele mai eficiente calmante pentru durerile provocate de afectiuni ale sistemului osos. Componente principale: Gel de Aloe vera, ulei de eucalipt, ulei din miez de sambure de caise, ulei de sezam si ulei de jojoba, acid oleic, vitamina A, C si E.

Utilizare Aloe Heat Lotion:

- entorse, luxatii, imobilizari gipsate;
- contuzii, febra musculara;
- intinderi sau crampe musculare;

Aloe Heat Lotion se aplica generos si se maseaza zonele dureroase de 3/4 ori pe zi.

Atentie: nu se aplica pe rani infectate, arsuri, plagi!

Mod de prezentare:

- 118 ml.

Mod de folosire:

- Se aplica o cantitate suficienta de produs si se maseaza locul dureros pana la completa sa absorbtie in piele.

Reducere 15%

  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Reducerile de pret nu se opresc la 15%, ele putand trece de 30%;
  • Fara costuri;
  • Fara obligatii;
  • Puteti face comenzi on-line 24/24;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera


Produse Aloe vera