Aloe First Forever


Ingrijirea corpului cu aloe vera

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Aloe First

Aloe First

Aloe First

Produsul Aloe First nu trebuie sa lipseasca din niciun camin, deoarece este considerat a fi un pachet natural de prim-ajutor, ideal pentru tratamentul arsurilor, leziuni tegumentare diverse, fortificarea firului de par, inlaturarea matretei, diverse probleme ale pielii, etc... Usor de pulverizat, Aloe First contine gel stabilizat de Aloe vera, propolis, alantoina si un complex exclusiv de 11 extracte din diferite plante. Are un pH echilibrat si poate fi utilizat si de persoanele cu piele foarte sensibila.

Ingredientele cele mai reprezentative regasite in Aloe First:

1. gel stabilizat de Aloe Vera;
2. propolis;
3. extract natural de musetel;
4. extract natural de galbenele;
5. extract natural de coada soricelului;
6. extract natural de cimbrisor;
7. extract natural de papadie;
8. extract natural de jales (salvie);
9. extract natural de eucalipt;
10. extract natural de ghimbir;
11. extract natural de limba mielului;
12. extract natural de santal;
13. extract natural de floarea patimilor;
14. tocoferol - vitamina E naturala.

Atentie! Numai pentru uz extern!

Mod de prezentare:

- 473 ml

Mod de folosire:

- Se aplica la locul leziunii - dupa indepartarea eventualelor impuritati- pana la obtinerea efectului de calmare si restabilire a echilibrului cutanat.

Reducere 15%

  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Reducerile de pret nu se opresc la 15%, ele putand trece de 30%;
  • Fara costuri;
  • Fara obligatii;
  • Puteti face comenzi on-line 24/24;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Aloe vera,Produse aloe vera FLP,Produse FLP,Gel Aloe vera FLP,Afacere MLM,Produse Forever,Produse naturale,Produse naturale aloe vera,Forever Living,Produse naturiste aloe vera,spray aloe vera first,aloe first forever,Produse flp aloe vera Forever Living,produse aloe vera,Aloe Vera Gel,Flp aloe vera
Produse aloe vera